Verslavingen - Verslavingen hebben een positieve kant

Verslavingen

Beschrijving

Je bent in deze incarnatie gekomen met de kennis dat jezelf goed voelen je natuurlijke staat van zijn is. Maar de meeste mensen hebben deze kennis afgeleerd door wat ze verteld is door anderen.

Sommigen van jullie is zelfs geleerd dat jezelf goed voelen een zonde is. Dus naast het feit dat je afgeleerd is om je goed te voelen, is je geleerd dat jezelf goed voelen een zonde is.

De enige reden dat mensen verslaafd raken is omdat mensen hun geboorterecht van goedvoelen terug willen hebben.

Totdat de samenleving leert dat verslavingen simpelweg een verlangen naar jezelf goed willen voelen is, om je geboorterecht en persoonlijke kracht terug te claimen, zullen verslavingen als een plaag voor de mens blijven bestaan.

De oplossing is leren dat je jezelf goed kunt voelen door naar binnen bij jezelf te gaan en je spirituele bron aan te spreken. Je zal dan niet meer afhankelijk zijn van verslavende middelen of verslavend gedrag.

Hoe bizar het ook klinkt, verslavingen kunnen een goed iets zijn. Ze nemen de pijn namelijk tijdelijk weg en helpen je goed te voelen. Uiteindelijk zal je bij het punt komen dat je weet dat je niets of niemand nodig hebt om jezelf goed te voelen.

Maar, in de tussentijd, ieder licht is beter dan de duisternis.

Wat vind jij van 'Verslavingen'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen