Natuur - Omring jezelf met natuurlijke schoonheid

Natuur

Beschrijving

Ben je ooit wel eens helemaal in de ban geweest van een prachtig uitzicht? Wellicht een prachtige zonsondergang aan zee, frisse lucht na een zomerse regendag, een door een maanverlichte ochtend in de bergen?

Je staat daar, in volle verbazing over hoeveel pracht er is in de wereld! Je hoeft er niet eens naar te zoeken. Het is overal om je heen. Waar je ook leeft, in de stad, aan de kust of in de bergen.

Als je de tijd neemt om naar de schoonheid om je heen te kijken, dan zal je je leven vrediger en vreugdevoller ervaren. Zie de pracht in alles. In de vanzelfsprekende plekken zoals een zonsondergang, de bergen en de zee. Maar ook op onverwachtse plekken.

Één van de beste manieren om bewuster te zijn van de schoonheid van je planeet is door een wandeling te maken in de natuur. Ook al leef je in de stad, vind wat bomen, bloemen of gras - als het maar levend en groeiend is. Aanschouw de schoonheid, voel de energie. Je zal je beter en geïnspireerd voelen. Je zorgen zullen verdwijnen en je zult weten dat alles ok is met jou en de wereld. Je zal volledig aanwezig zijn in het moment.

Wat vind jij van 'Natuur'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen