Dankbaarheid - Uit je dankbaarheid voor de zegeningen die je iedere dag krijgt

Dankbaarheid

Beschrijving

Rijkdom in alle vormen is je geboorterecht als een kind van God. En toch hebben zo veel mensen het moeilijk in het leven. Je hoogste goed, je rijkdom, hoeft niet te komen door pijn en worstelingen. Het kan op een makkelijke, vreugdevolle manier naar je komen.

Als je niet de rijkdom ervaart die je wilt in je leven, dan komt dat omdat je het letterlijk zelf van je wegstoot. Rijkdom is namelijk je geboorterecht, je natuurlijke staat van zijn.

Je krijgt waar je je energie en tijd op focust. Als je je voornamelijk op welvaart en rijkdom focust, door dank te uiten voor wat je al hebt, dan zul je meer van dat ervaren. Het is jouw keuze.

Het bedanken, het uitdrukken van dankbaarheid, is een magisch instrument. Een instrument dat je werkelijk op het puntje van je tong hebt. Druk je dankbaarheid uit voor de vele zegeningen die je al hebt gekregen in het leven, en ze zullen blijven komen. Ze moeten wel, het is een universele wet.

Dankbaarheid uitdrukken vanuit het hart, iedere dag van je leven (ook al is het maar heel kort) zal je belonen op een manier die je niet had kunnen bedenken of dromen.

Wat vind jij van 'Dankbaarheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen