Perspectief - Geniet van een wandeling in de regen

Perspectief

Beschrijving

Het leven geeft je altijd de grootste mogelijkheden en kansen. Je leeft in een prachtige, diverse wereld en wordt dagelijks geconfronteerd met keuzes die je moet maken. Je kunt er niet voor kiezen geen keuzes te maken. Want zelfs dat is een keuze. Je kunt er gewoon niet aan ontsnappen.

Je leeft op een prachtige planeet, op jouw Moeder Aarde. Dit is een tijd die bestaat uit prachtige kansen en mogelijkheden voor groei. En daarom gaat het allemaal om de keuzes maken die je plezier en vreugde geven. Of die je geen plezier en vreugde geven. Het is helemaal aan jou.

Wat voor ervaringen je ook voor jezelf hebt gemaakt - want je creëert allemaal je eigen ervaringen - negatief of positief, deze ervaringen geven je de kans om te groeien.

Als je bijvoorbeeld buiten bent voor een wandeling en het begint te regenen, dan kun je deze ervaring op twee manieren zien. Je kunt genieten van een wandeling in de regen. Of je kunt gewoon nat worden. Het is aan jou.

Wat klinkt aantrekkelijker - een wandeling in de regen of nat worden?

Wat vind jij van 'Perspectief'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen