Uitdrukking - Wees niet bang om plezier te hebben!

Uitdrukking

Beschrijving

Je hoort vaak zeggen dat het leven niet makkelijk is. Nou, het is wel makkelijk als je weet wie je bent en wat de innerlijke ingevingen van je ziel zijn. Het leven hoort makkelijk, vreugdevol en leuk te zijn! Dat is je geboorterecht. Dat is je natuurlijke staat van zijn.

Velen van jullie zijn opgegroeid met de gedachte dat vreugde een zonde is. Als je plezier had, vooral seksueel plezier, dan was je voorbestemd voor de hel. Echter, er is geen hel, behalve hetgeen dat je jezelf aandoet in dit leven. En er zijn geen vreugden en genoegens in de hemel die groter zijn dan de vreugdes en genoegen die je voor jezelf kunt creëren hier op aarde. Het hebben van plezier en vreugde, het genieten van je lichaam en het vinden van passie en vreugde in ieder moment, is je je hele leven afgeraden.

Maar velen van jullie worden nu wakker en willen zijn wie jullie echt zijn en vragen je af waarom je hier bent. Waarom jullie hier zijn is deels om vreugde en plezier te hebben. Als het je geen plezier geeft, doe het dan niet!
Vergeet zonden. Heb gewoon plezier. Leef je passies. Plezier is geen zonde. Zonden bestaan niet.

Wees niet bang om plezier te hebben. Plezier hebben is goed voor je.

Wat vind jij van 'Uitdrukking'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen