Zielsverwant - Vind je zielsverwant

Zielsverwant

Beschrijving

De beste plaats om je zoektocht naar je zielsverwant te beginnen is thuis, binnenin jezelf.

Hoe zie je jezelf? Vind je van jezelf dat je geliefd en aardig bent? Ben je sensueel en seksueel? Ben je slim en knap? Zou je jou willen als je beste vriend? Als je perfecte partner?

Neem even tijd om deze vragen te beantwoorden. Als je met zekerheid 'ja' kunt zeggen, dan ben je al voor 90% op weg naar je zielsverwant.

Als je antwoord 'nee' is, dan is dat niet een slecht iets. Het is in feite een goed iets. Dat betekent namelijk dat je je realiseert dat er nog wat werk aan de winkel is. Nu is het perfecte moment om hieraan te werken.

Je bent in de meest perfecte staat om de perfecte partner te vinden wanneer je letterlijk smoorverliefd op jezelf bent.

Wanneer je smoorverliefd op jezelf bent, dan heb je niemand anders nodig, of wel? Het is in deze staat van zijn, wanneer je niemand anders nodig hebt om je gelukkig te maken, dat je onweerstaanbaar bent en dat je zielsverwant je zal vinden.

Maar je zal dus eerst je eigen perfecte partner moeten zijn. Je eigen geliefde zielsverwant. Werk eerst aan jezelf. Dat is je hoogste prioriteit, vooral wanneer je nog niet op jezelf verliefd geworden bent.

Als je je heel goed, vreugdevol en gepassioneerd voelt wanneer je alleen bent, dan ben je gearriveerd! Dan zal je je zielsverwant vinden.

Wat vind jij van 'Zielsverwant'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen