Nu - Wees in het huidige moment

Nu

Beschrijving

Volledig aanwezig zijn in het huidige moment van je leven is één van de grootste cadeaus die je jezelf, en anderen, kunt geven. Jouw aanwezigheid is werkelijk een cadeau.

We realiseren dat de moderne wereld waarin je leeft een heel afleidende plek kan zijn. Des te meer reden om aanwezigheid te leren. Volledige aanwezigheid in ieder moment van de dag. Uiteraard ben je fysiek aanwezig in ieder moment van de dag. Maar hoe vaak is je verstand, je focus ergens anders afgedwaald?

Het huidige moment is alles dat je daadwerkelijk hebt. Alles dat je verleden en toekomst noemt, je hele leven, je hele realiteit, bevindt zich in het huidige moment. Enkel in het huidige moment. Dus je kunt maar beter in het huidige moment zijn. Volledig, bewust en opzettelijk.

Je bent het jezelf verschuldigd om hier nu te zien, in ieder moment. Je bent het je geliefden verschuldigd.

Je zal jezelf meer ontspannen en in vrede voelen. Je zal je gezonder en gelukkiger voelen. En, raar dat het misschien klinkt, je zal meer kunnen doen in minder tijd.

Dit zijn maar een paar van de vele voordelen die je krijgt door simpelweg in het huidige moment te leven. Wees volledig aanwezig in het huidige moment, in ieder moment.

Wat vind jij van 'Nu'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen