Loyaliteit - Je huisdieren verlaten je nooit

Loyaliteit

Beschrijving

Zij die van je houden, of ze nou mens of dier waren in fysieke vorm, zullen je nooit verlaten. Ze hebben vaak een verlangen tot na de dood om je te blijven helpen en van je te blijven houden. Dat is vaak waarom je 'geesten/spoken' hoort, ziet en voelt.

Dieren zien weinig verschil tussen leven en dood, hoe verschrikkelijk de overgang tussen leven en dood soms ook voor je lijkt. Voor hen is deze overgang altijd makkelijk. En wanneer ze 'aan de andere kant' komen, dan gaan ze door met hun vreugdevolle, gelukkig levens. Spelend en ravottend.

Ze keren vaak terug naar je om je te bezoeken. Net als je menselijke geliefden. Maar velen van jullie staan niet open, of niet helemaal open, om dit voor jou te laten gebeuren. Het is allemaal een kwestie van vibraties. Als je gelooft, dan zullen je vibraties postitief zijn. Je opent hiermee de deur voor hen aan de 'andere kant' die op dezelfde frequentie vibreren.

Je verliest nooit iemand waarvan je houdt. Als je voor ze open blijft, dood of levens, dan zul je altijd vergezeld door ze worden. Je voelt hun aanwezigheid, hun energie. Je huisdieren verlaten je nooit.

Wat vind jij van 'Loyaliteit'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen