Vrede - Leer hoe je vrede op aarde kunt creëren

Vrede

Beschrijving

Wereldwijde vrede is een bereikbare doelstelling voor jullie planeet. Het is echter niet bereikbaar op de manier zoals de meeste mensen het proberen te bereiken. Oorlog voeren met als doel vrede te bereiken is belachelijk! Hebben zij die oorlog voeren ooit gehoord van de wet van aantrekkingskracht?

Waar je je op focust is waar je vibraties liggen. De focus van hen die oorlog voeren en hen die oorlog protesteren is op hetzelfde - oorlog. En de ervaring die je creëert voor jezelf gaat altijd samen met de overheersende vibraties.

Om vrede te creëren zul je je moeten focussen op vrede. De meest effectieve en krachtige manier om vrede te creëren op aarde is door eerst vrede met jezelf te creëren.

Accepteer dan de diversiteit onder de mensen. Gun mensen hun manieren. Wees één met jezelf. Dan zal vrede regeren in je wereld, hoewel niet in ieders wereld.

Je moet in vrede zijn met jezelf - je moet vrede gevonden hebben met jezelf - voordat je vrede hebt om te geven aan anderen en voordat je ooit anderen de weg van vrede kunt laten zien.

Je bent naar deze planeet gekomen om diversiteit te ervaren. En in deze diversiteit zal je vreugde ervaren, mits je de diversiteit toestaat te zijn. Met dit toestaan, en alleen met dit toestaan, kun je vrede creëren op aarde.

Wat vind jij van 'Vrede'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen