Wonderen - Je kunt wonderen verrichten

Wonderen

Beschrijving

Voor velen is een wonder een gebeurtenis die boven ons verstand gaat. Bovennatuurlijk is vaak de term die gebruikt wordt bij dingen die je niet begrijpt. Maar er is niets bovennatuurlijks aan de zogenaamde wonderen waarover je leest of hoort. Wonderen zijn de meest natuurlijke gebeurtenissen.

Velen van jullie hebben weinig problemen bij het manifesteren van één euro, zelfs direct. Je zou zeggen dat het vrij vanzelfsprekend is. Maar wanneer je ineens een miljoen euro's zou verwerven, dan zou je het een wonder noemen.

Als je een verkoudheidje zou kunnen genezen met een meditatiesessie, dan zou je het waarschijnlijk niet noemenswaardig vinden. Maar wanneer je jezelf van een terminale ziekte zou kunnen genezen op dezelde manier, dan zou dat een wonder zijn.

Begrijp je al wat we willen zeggen? Het proces is precies hetzelfde, of je nou een verkoudheidje geneest, of kanker. Of je nou een euro manifesteert, of een miljoen euro's.

Het is allemaal een kwestie van focus. Je manifesteert gewone gebeurtenissen en ongewone gebeurtenissen door je focus. Wonderen zijn de meest gewone gebeurtenissen. Wonderen zijn een kwestie van focus. Je kunt wonderen verricht.

Wat vind jij van 'Wonderen'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen