Vrijheid - Zie scheiding als een positieve verandering

Vrijheid

Beschrijving

Er vindt veel tandengeknars plaats over het aantal echtscheidingen in de huidige maatschappij. Echtscheidingen worden gezien als een morale mislukking, een vernietigend kwaad.

Maar als je bent gescheiden, dan heb je niet gefaald - integendeel! Je bent geslaagd in de lessen die deze betreffende relatie voor je in petto had. Je bent geen mislukking, je bent een succes!

Er is geen krediet voor geen van beide partners door bij elkaar te blijven, lang nadat de passie en romantiek verdwenen zijn.

Fouten bestaan niet! Dus of je nou 'faalt' op het vlak van scheiden, of dat je jezelf nou terugtrekt uit een ongelukkige relatie, je creëert nieuwe mogelijkheid voor groei.

Kun je, wat er ook gebeurd is in je leven, in je relaties, er gewoonweg oké mee zijn? Ook al hebben je aardse wegen zich gescheiden van elkaar?

Scheiding kan een positieve keuze zijn.

Wat vind jij van 'Vrijheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen