Verandering - Ga verandering zonder angst aan

Verandering

Beschrijving

Verandering is de enige constante in je leven op de aarde. Maar verandering bestaat niet alleen op aarde. Verandering is een constante in het universum.

Wat betekent dit? Je kunt niet ontkomen aan verandering. Nooit niet. Dood of levend, verandering is je constante metgezel. Het kan niet anders zijn.

We realiseren ons dat verandering in jullie ogen soms 'slecht' kan lijken. Maar dat kan nooit zo zijn. Alle verandering is goed, en het is altijd voor je eigen goed. Er zijn geen uitzonderingen.

Zie verandering voor wat het werkelijk is - een helder teken dat je groeit. Hoe sneller en groter de veranderingen, des te sneller en meer je groeit.

Kijk uit naar het plezier in verandering.

Wanneer je verandering leert te accepteren en uiteindelijk leert het te zien voor wat het is, dan zul je merken dat je leven steeds vrediger wordt, met meer avontuur en plezier.

Ga verandering zonder angst aan en omarm het in volle vreugde.

Wat vind jij van 'Verandering'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen