Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Spirit Oracle Cards Perfectie

Perfectie

Perfectie
Begrijp de perfectie van alles

Je leeft in een perfect universum. Maar het is een universum dat werkt volgens de wet van aantrekkingskracht. Dat betekent dat het universum je niet kan geven waar je niet klaar voor bent om te ontvangen. In andere woorden, je kunt niet iets ontvangen waarbij je niet op dezelfde golflengte mee zit.

Aan de andere kant, het universum kan en zal wel hetgeen aan je geven dat past bij jouw golflengte en jouw vibraties. Dat kan inderdaad voor je, of tegen je werken. Let dus goed op waar je je aandacht aan besteedt. Je overheersende focus en gedachten bepalen de overheersende vibraties die je afgeeft.

Het maakt niet uit of de rest van de wereld naar de hel gaat. Jij, alleenstaand, kan een voldoenend, vreugdevol leven hebben. Een droomleven.

Het leven is helemaal eerlijk. Als er oneerlijkheid is, dan creŽer je het door je eigen kracht te ontkennen door te ontkennen dat jij alleen zelf verantwoordelijk bent voor het creŽren van je eigen werkelijkheid.

Begrijp de perfectie van alles dat er is.

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards
Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen