Vreugde - Je hebt geen reden nodig om gelukkig te zijn

Vreugde

Beschrijving

De enige 'voorwaarde' die je 'moet' weten om gelukkig te zijn is weten dat alles goed gaat, nu en altijd. Het is nooit anders geweest. Het zal nooit anders zijn. Hoe het ook lijkt te zijn. Wat je ook denkt te voelen en te zien. Alles anders dan dat het goed gaat, is een illusie.

Dus nu vraag je je af wat dan daadwerkelijk 'echt' is. Liefde is echt. Vreugde is echt. Passie is echt. Geluk is echt. Gezondheid is echt. Welzijn is echt. Al het andere dat zich voordat als echt is enkel een illusie. Ziekte, armoede, 'slechte' relaties, dood, oorlog enz. Dit zijn allemaal illusies, illusies die je zelf gecreëerd hebt.

Je natuurlijke staat is de staat van welzijn. Gelukkigheid is natuurlijk. Vreugde is natuurlijk. Overvloed is natuurlijk. Goede gezondheid is natuurlijk. Al het goede dat je ooit in je leven hebt gewild, deze zijn allemaal natuurlijk. Ze zijn je geboorterecht als een menselijk wezen.

Gelukkigheid is je natuurlijke staat van zijn. Wanneer je er voor kiest om dat te onthouden, dan zul je gelukkig zijn. Gelukkig zijn heb je zelf in de hand. Wanneer je dat weet, dan weet je ook dat je geen voorwaarde of reden nodig hebt om gelukkig te zijn.

Wat vind jij van 'Vreugde'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen