Plezier - Heb plezier!

Plezier

Beschrijving

Je bent hier gekomen om plezier te maken! Je bent hier gekomen om vreugdevol te zijn. Je bent hier gekomen om lief te hebben, te lachen en te spelen. Alles minder dan dat is niet wat God voor je wilt. Alles minder dan dat is niet wat je ziel voor je wilt. Zoals wij en anderen vaak gezegd hebben, 'Als het niet leuk is, doe het dan niet.'

Als je kunt handelen met deze denkwijze, je gedragscode, dan zal je zien dat je leven steeds rijker wordt. Je zal ervaren dat je leven steeds meer de richting opgaat van je dromen. Je zal anderen tot je aangetrokken voelen. Mensen vragen zich af hoe je doet wat je doet. Je zal het gevoel hebben dat je overstroomd wordt met een gevoel van doelbewustheid, van vreugde en de herinnering van waarom je hier bent.

We raden aan om een dagelijkse gewoonte te maken waarbij je stopt en jezelf afvraagt of je plezier maakt. Als dat niet zo is, vraag je dan af waarom niet. Zo wel, dan gaan je door met wat je aan het doen bent.

Heb plezier, dat is de reden dat je hier bent.

Wat vind jij van 'Plezier'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen