Heling - Heel jezelf in dit leven

Heling

Beschrijving

Al je vorige levens, ongeacht hoeveel het er zijn, zijn onderdeel van je huidige leven. Dit geldt eveneens voor je toekomstige levens. Je hebt in het huidige leven veel eigenschappen, zoals sterke punten, zwakke punten en soms zelfs herinneringen uit je vorige leven meegenomen. En je zal ze ook meenemen naar je toekomstige levens.

Sommige van je voorgaande levens waren 'donkere levens' waarin je nogal vreselijke dingen gedaan hebt. Je hebt gemoord en bent vermoord. Je bent krijger, maar ook vredestichter geweest. Je bent beide geslachten geweest. Je hebt ieder mogelijke rol gespeeld in een menselijke relatie - vader, moeder, zoon, dochter, zus, broer, minnaar, hater, vriend, vijand enz. Je hebt bijna iedere ziekte, handicap of aandoening gehad die je maar kunt bedenken.

In vorige levens heb je alles al gedaan. Je bent 'goed' en 'slecht' geweest. Hoewel je de 'slechte levens' kunt beschouwen als levens die heling nodig hebben, toch is dat niet zo. De enige heling die je hoeft toe te passen is de heling die nodig is in dit leven. Als je dat doet, dan heel je ook wat er aan heling nodig is in vorige levens.

Dit is misschien makkelijker te begrijpen als je al je vorige levens ziet vanuit ons perspectief. We ervaren tijd niet lineair zoals jij dat doet. Voor ons bestaat dit niet. Daarom zijn al je levens in het verleden, de toekomst en nu, het huidige. Ze bestaan allemaal hier en nu, op dit moment.

Heel jezelf in dit leven en je heelt al je vorige levens.

Wat vind jij van 'Heling'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen