Zielspad - Je hebt je leven vanaf het begin gekozen

Zielspad

Beschrijving

Iedereen kiest de details van zijn huidige en andere levens. Je kiest op zielsniveau. Je ziel, dat grotere, hogerliggende deel van je, koos je etnische achtergrond, je ouders, je broers en zussen, je geografische locatie, je fysieke karakteristieken, enz. Je hebt ze allemaal zelf uitgekozen.

We realiseren dat velen van jullie vanuit menselijk oogpunt zich afvragen waarom je sommige van deze keuzes gemaakt hebt, waarvan je nu denkt dat ze ongewenst zijn. Je ziel, vanuit zijn oneindige wijsheid, wist dat iedere keuze die het maakte perfect was voor dit betreffende leven. Ook al kwam je in dit fysieke leven met handicaps, zoals bijvoorbeeld een slecht functionerend hart. Vanuit je ziels perspectief was het voor het hoogste goed voor alle betrokkenen.

Je hebt alle details voordat je geboren werd zelf gekozen. En de keuzes die je maakt zijn altijd perfect.

Wat vind jij van 'Zielspad'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen