Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Spirit Oracle Cards Afspraken

Afspraken

Afspraken
Je kunt sterven op de manier en het tijdstip van jouw keuze

Je ziel weet dat de betekenis van de dood net zo betekenisvol zijn als de betekenis van je geboorte. Of, anders gezegd, de moeder waaruit je geboren bent is net zo waardevol als de persoon die je de dood brengt. Beiden zijn waardevol, en beiden zijn vrienden, geliefden, engels. Beiden zijn oneindige begeleiders die je altijd hebt gekend.

Uiteraard ben je uiteindelijk de enige die de dood naar jezelf brengt. Niemand heeft die kracht over jou. Maar je kunt ervoor kiezen om te sterven door een ander, of door een ziekte. Of je kunt vreedzaam in je bed sterven, in perfecte gezondheid. Daartoe ben je allemaal in staat.

Sterven is het makkelijkste dat je ooit zal doen. Dat is de meest ware uitspraak die je ooit zal horen. Je hebt ten slotte heel veel ervaring met sterven. Je bent honderden, misschien wel duizenden keren eerder gestorven. Wanneer je fysieke leven niet meer vreugdevol is, doordrongen met pijn, fysiek of emotioneel, dan kan de dood een heling zijn.

Wanneer je deze ideeŽn opgenomen hebt in je denkpatroon, je leven en je staat van zijn, dan zul je helemaal vrij zijn. Je kunt dit in je huidige leven doen. Je kunt sterven wanneer en hoe je maar wilt.

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards
Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen