Schoonheid - Je lichaam is perfect zoals het is

Schoonheid

Beschrijving

Je lichaam in dit huidige moment van je leven perfect zoals het is. Het probleem is dat velen van jullie het filmrolmodel lichaam willen hebben die in de media zo gehyped wordt. Niemand van jullie zijn in je fysieke incarnatie gekomen om er voor altijd in te blijven. Toch is dit wat je verwacht zo te zijn, ook al weet je dat het niet mogelijk is. En zeker niet wenselijk.

Het probleem ligt voornamelijk bij het feit dat je jezelf identificeert aan de hand van je lichaam. Je fysieke lichaam is zeker een belangrijk deel van wie je bent, een fysieke verlenging van je hogere zelf, je ziel.

Je kunt een perfect lichaam hebben. Maar het helpt om te beginnen met het idee dat je lichaam al perfect is zoals het nu is. En wanneer je dan iets wilt veranderen of verbeteren aan je lichaam, dan doe je dat met het idee dat het jou en je lichaam goed doet. Maar weet dat je lichaam perfect is zoals het is op dit moment.

Wat vind jij van 'Schoonheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen