Voeding - Voeding is je vriend

Voeding

Beschrijving

Voeding is je vriend. Je hebt immers voeding nodig om te overleven. Het wordt pas je vijand als je daar zelf voor kiest. Wat je eet is veel onbelangrijker dan wat je denkt en voelt over dat wat je eet.

We zijn op de hoogte van wat voor probleem eten voor velen van jullie kan zijn. Het gaat volledig om de energie die door je stroomt. De energie die ontstaat als gevolg van je gedachten. Wat je 'metabolisme' noemt is de manier waarop je energie door je heen laat stromen.

Het gaat volledig om het volgen van je innerlijke begeleiding. Het gaat om het doen wat goed voor je voelt. Praktisch gezegd, dat betekent vreugde zoeken in ieder aspect van je leven. Als je dat doet, dan zal je stralen en bloeien. Voeding zal je vriend zijn, niet je vijand.

Wat vind jij van 'Voeding'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen