Weerstand - Ziekte is weerstand tegen je natuurlijke staat van welzijn

Weerstand

Beschrijving

Weerstand kan in verschillende vormen komen: boosheid, afschuw, haat, twijfel, zorg, enz. Maar de grondslag van alle weerstand is angst. Angst is de voornaamste oorzaak van weerstand. Daarom is angst de oorzaak van ziekte.

In goede fysieke gezondheid zijn en in balans zijn is je lichaams natuurlijke staat. Als je je lichaam niet tegenwerkt dan kan het constant terugkeren naar deze perfecte staat van gezondheid. Vaak heel snel. Ook wel de gebeurtenissen die je 'wonderen' noemt. Wanneer er iets mankeert aan je fysieke gezondheid, of je wilt iets versterken aan je fysieke gezondheid, dan kan dat door je simpelweg goed te voelen. Het maakt niet uit wat de huidige staat van je lichaam is.

Het is heel makkelijk! Je goed voelen kan je lichaam helen, ongeacht de gesteldheid van je lichaam. Er is geen fysiek lichaam, wat de huidige staat van het lichaam ook is, dat niet hersteld kan worden naar een perfecte gezondheid.

Weerstand naar je natuurlijke staat van gezondheid is de oorzaak van ziekte. Je goed voelen is de oorzaak van een goede gezondheid.

Wat vind jij van 'Weerstand'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen