Verantwoordelijkheid - Voel je niet als een slachtoffer

Verantwoordelijkheid

Beschrijving

Je moet je realiseren dat er geen slachtoffers of daders bestaan. Er zijn enkel medescheppers. Dit ontkennen is je eigen krachten ontkennen om te creëren wat je maar wilt. Je bent geen slachtoffer van omstandigheden; het weer, andere mensen, je regering, etc. Je bent niet verdwaald en je hoeft zeker niet gered te worden.

Jij bent jij - dit Goddelijke wezen met ongelooflijke kracht en wijsheid die kan zijn en doen wat je maar wilt. Velen hebben moeite met het accepteren van het principe dat je je eigen realiteit kan creëren. Want als je je eigen realiteit kan creëren, dan moet je volledige verantwoordelijkheid nemen voor alles dat er in je leven gebeurt.

Accepteer je die verantwoordelijkheid?

Het enige alternatief is doen alsof je een slachtoffer bent. En een slachtoffer ben je zeker niet. Je kunt of je verantwoordelijkheid accepteren dat je je eigen werkelijkheid creëert, of je kunt jezelf een slachtoffer maken. In andere woorden, je kunt jezelf kracht geven of ontnemen. Het is jouw keuze.

Wat vind jij van 'Verantwoordelijkheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen