Geld - Geld is simpelweg stromende energie

Geld

Beschrijving

Je kent die oude werkmentaliteit wel: no pain, no gain. Alleen hard werk levert succes. Het leven is niet makkelijk. Life's a bitch. Je kent het wel. Velen van jullie hebben jezelf een leven van hard werken toegekend.

Wanneer je je focust op de energie van je ziel, dan worden alle middelen die je nodig hebt om je meest diepe verlangens te manifesteren, voor je toegankelijk. Één van deze middelen is geld. Je hebt al het geld van het universum voor je toegankelijk. Geld is simpelweg een uitdrukking van energie. Energie kent geen grenzen en is oneindig. Net als geld.

Het leven, zoals je ziel het bedoeld heeft, is niet een spel van zoeken en vinden. Het is een spel van herinneren. Herinneren wie je bent. Herinneren dat alles waar je naar op zoek bent in je zit. Herinneren dat je goed bent. Herinneren dat je een bewoner van het universum bent en dat je alles verdient dat het universum voor je te bieden heeft. Herinneren dat je God bent.

Wanneer je je herinnert, dan zal je het verschil weten tussen een somber leven en een vreugdevol leven. Je zult weten dat geld slechts stromende energie is.

Wat vind jij van 'Geld'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen