Huisdieren - Leer van de huisdieren om je heen

Huisdieren

Beschrijving

Dieren, met name honden en katten, zijn vaak je leraren. Ze hebben weinig van je te leren. Één verschil tussen dieren en mensen is dat dieren onbevangen zijn. Ze weten wie ze zijn. Alles dat ze willen is simpelweg zijn wie ze zijn. Niets meer, niets minder. In hun natuurlijke, onbevangen, ongelimiteerde staat van zijn stralen ze energie, liefde en vreugde uit dat zelfs de meeste geharde mensenharten kan raken.

Als er één grote les is die dieren je kunnen leren, dan is het deze: Leef in het huidige moment. En deze: Heb onvoorwaardelijk lief. Je huisdieren vinden passie, vreugde en plezier in ieder moment van hun fysieke leven. Ook al lijken ze te lijden aan een ziekte of verwonding.

Huidieren, en alle dieren over het algemeen, hebben geen angst voor ziekte of de dood. Maar belangrijker nog, ze hebben geen angst voor het leven. Vandaar dat zij zich tegoed doen aan alles dat hen plezier geeft. En ze doen dit zonder twijfeling en zonder schuldgevoel. Ze leven volledig in ieder moment. Geen slecht rolmodel voor je om te volgen!

Wat voor een wijzere leraar kun je hebben dan een leraar die volledig verbonden is met God en die onvoorwaardelijk van je houdt?

Je huisdieren hebben geen enkele twijfel over hun waardigheid. Ze weten wat ze waard zijn. Ze weten dat ze God zijn. Volg hun voorbeeld. Leer van je huisdieren, want zij zijn je wijste leraren.

Wat vind jij van 'Huisdieren'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen