Geven - Help anderen met je innerlijke licht

Geven

Beschrijving

Er is veel meer vreugde in je wereld te vinden dan je denkt. Ja, er zijn vele gebeurtenissen en daden die je verschrikkelijk vindt. Maar voor een ieder van deze zijn er miljoenen liefdesdaden en vreugdevolle gebeurtenissen.

Wanneer je op de plaats komt waar je volledig in het moment van liefde kan zijn, dan zul je vreedzamer en meer op je gemak worden tussen de chaos van de moderne wereld. Je zult zien dat er dan daadwerkelijk wel veel schoonheid en goedheid is in de wereld.

Je kunt kiezen om van buiten naar binnen te leven, waarbij je de wereld jou laat leiden. Of je kunt ervoor kiezen om van binnen naar buiten te leven, in je natuurlijkse staat van liefde en vreugde, om een wereld te creëren die je zelf ervaart. Niet iedereen zal jouw wereld ervaren. Maar jij in ieder geval wel.

Je zal een kracht worden die pijn kan helen. In een staat van vreugde, vrede en geluk zijn is het beste dat je kunt doen voor iemand die in pijn is. Je woorden helpt ze, of niet. Maar je energie bestaande uit liefde en vreugde straalt naar ze, ook al zeg je niets. Het doordringt ze. Ze voelen je liefde, en uiteindelijk zullen ze hun eigen liefde voor zichzelf voelen.

Dat is de beste, meest krachtige, helende manier om hen in pijn te helpen. Help ze met je innerlijke licht.

Wat vind jij van 'Geven'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen