Zelfzorg - Houd onvoorwaardelijk van jezelf

Zelfzorg

Beschrijving

Onvoorwaardelijk van jezelf houden is het meest belangrijke dat je kunt doen in dit leven.

Als je niet eerst kunt genieten van het wonder dat je zelf bent, dan heb je vaak weinig reden om de wonderen te vieren die anderen zijn. Het begint allemaal bij jou. Jouw vermogen om jezelf lief te hebben, te waarderen en te vieren is de sleutel hier.

Wijd jezelf toe aan het goed voor jezelf zorgen. Velen van jullie dragen weinig zorg aan je eigen behoeftes en verlangens. Wanneer je niet eerst voor jezelf zorgt, dan ben je weinig goed voor anderen. Het beste dat je kunt doen voor anderen is je eigen geluk en welzijn voorop stellen.

Klinkt dat egoïstisch? Nou, het is ook egoïstisch. Focus op jezelf, houd van jezelf, zodat je ook van anderen kunt houden. Zelfs de reguliere geloven zeggen dat je van God en anderen moet houden zoals je van jezelf houdt. Deze boodschap is alleen vaak verkeerd geïnterpreteerd en weggestopt. Het deel dat wordt weggestopt is het van jezelf houden, alsof het een verschrikkelijke zonde is.

We willen dat je de schoonheid en pracht ziet in jezelf. We willen dat je je geliefd voelt. We willen dat je je waardig voelt. We willen dat je jezelf liefdevol ziet, zoals wij dat doen.

Houd onvoorwaardelijk veel van jezelf, zoals wij van jou houden.

Wat vind jij van 'Zelfzorg'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen