Liefde - Voel en uit liefde om je heen

Liefde

Beschrijving

We definiëren liefde als de keuze om het Goddelijke in alle wezens te zien. Niet alleen menselijke wezens, maar alle wezens, bewust of niet. Alle dingen, alles, heeft een bewustzijn. Ook al beschouw je ze als levenloos, zoals een berg of een steen.

Iedere gedachte van liefde en medeleven voedt de wereld om je heen. Iedere gedachte van haat en wraak draagt bij de verwonding van een reeds verwonde wereld. Zo veel kracht heb je. We willen dat je je volledig bewust bent van deze kracht. We garanderen dat je dan een positieve bijdrage in de wereld zal leveren. Soms zie je het resultaat hiervan, maar vaak ook niet.

Dat is de kracht van liefde.

We weten dat velen van jullie denken dat de wereld één grote puinhoop is. Maar dat is het niet. Wat je ziet, zelfs in al deze ogenschijnlijke chaos, is een terugkeer naar liefde, naar God, naar alles dat er is. De chaos zal verdwijnen. De liefde zal groeien.

Het meest belangrijke is dat je terugkeert naar jezelf. Je ware authentieke, liefhebbende zelf. Voel en druk liefde overal om je heen uit.

Wat vind jij van 'Liefde'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen