Manifestatie - Vertrouw erop dat je kunt manifesteren wat je wilt

Manifestatie

Beschrijving

Je kunt je leven maar één moment tegelijk leven. Maar je ontdoet al het plezier en de vreugde van deze momenten door te veel tegelijk te doen - voornamelijk door deze momenten te vervuilen met schuldgevoelens over handelingen uit het verleden en zorgen over de toekomst. Je verdeelt je energie. Vervolgens ben je gestressed, verward, verdwaald en vraag je je af wie je bent en waarom je hier bent.

Maar als je je volledig op het huidige moment focust, met liefde, dan zal je zien dat je leven gemakkelijker is. Waar komt denk je het verschil tussen dat zorgeloze kleine kind dat je vroeger was en het volwassen grote kind dat je nu bent vandaan?

Het doet er niet toe waarom of hoe je hier bent gekomen. Het enige dat er toe doet is waar je vanaf hier naartoe wilt. Je kunt er alleen niet naartoe vanuit een plek waar je nu ongelukkig bent. Zoek dingen die je nu gelukkig doen laten voelen. Hierdoor krijg je wat je wilt via de wet van aantrekkingskracht.

Je zult je weer herinneren dat het niet moeilijk is om te manifesteren wat je wilt. Het is makkelijk en het is leuk. Vertrouw erop dat je kunt manifesteren wat je maar wilt.

Wat vind jij van 'Manifestatie'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen