Angst - Laat je angsten los

Angst

Beschrijving

Je grootste angst is leven in je grootheid. Als je al je gevoelens van waardeloosheid, gebrek, lage zelfwaardering, etc. loslaat, dan word je morgen wakker in wat letterlijk een nieuwe wereld is.

Je zal een moment van stralend inzicht hebben. Je zal herinneren wie je daadwerkelijk bent en alle angst zal verdwijnen. Alleen vrede en vreugde zal blijven. In je hart zal je weten dat alles goed is. Je zal weten dat er geen dood is, enkel leven. Wanneer de tijd daar is, dan zal je van de fysieke dood genieten, want je weet dat het enkel een nieuw begin is.

Het leven is niet gevaarlijk. Het leven - en de dood - zijn absoluut veilig. Je leeft in een veilig universum. Het enige gevaar is de gedachte dat je niet veilig bent. Je gebruikt angst om een vals gevoel van veiligheid te hebben. "Angst zal me veilig houden om me te beschermen tegen alles dat me pijn kan doen."

Niets kan je pijn doen. Niets! Tuurlijk, je kunt in angst leven en jezelf een vals gevoel van veiligheid geven. Of je kunt in liefde leven en jezelf een echt gevoel van veiligheid geven. Je bent liefde. Je bent God. Angst is niet wie je bent. Angst is geen onderdeel van God.

Leef je eigen grootheid. Je zult dan geen behoefte meer hebben om vast te klampen aan angst. Laat je angsten los.

Wat vind jij van 'Angst'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen