Kracht - Zet pijn om in kracht

Kracht

Beschrijving

Je hebt stemmen gehoord die je vertellen dat je levenslot in God's handen ligt. Nou, dat is waar. Het enige probleem is dat de stemmen niet beseffen dat zijzelf God zijn! Zij zijn God die hun eigen worstelingen uitkiezen en hun eigen lot. We zeggen niet dat ze het bewust gedaan hebben, maar ze hebben het wel gedaan. Simpelweg bewust zijn en accepteren dat de realiteit heel bevrijdend is. De waarheid zet je immers vrij.

Pijn en lijden zijn echter niet altijd slechte ervaringen wanneer ze je herinneren dat de dingen niet hoeven te zijn zoals ze zijn. Je staat vrij om pijn, vreugde of vrijheid te kiezen. Jouw vrije keuze is Goddelijk keuze in actie op aarde.

Het leven hoort vreugdevol te zijn. Het hoort goed te voelen. Het enige doel van pijn en lijden is je eraan herinneren dat je geen pijn hoeft te hebben. Het leven is goed. Zoek en vind de vreugde in iedere ervaring, of je ze nou als pijnlijk ziet, of niet. Het goede en vreugdevolle is er altijd, maar je moet er wel voor gaan. Je kunt door vreugde of pijn groeien. Beide manieren werkt. Het is jouw keuze.

Uiteindelijk is het doel van pijn om je eraan te herinneren dat je leven ook pijnvrij kan zijn. Transformeer je pijn dus in kracht.

Wat vind jij van 'Kracht'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen