Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Spirit Oracle Cards Positiviteit

Positiviteit

Positiviteit
Focus op de positieve aspecten in je leven

De grootste uitdaging waar de meeste mensen voor staan in hun huidige leven is hun weerstand naar wat ze niet willen. Zodra je je focust op iets door er weerstand aan te geven, krijg je meer van wat je niet wilt. En wanneer je je focust op iets door waardering ervan, dan krijg je meer van wat je wel wilt.

Je leeft in een perfect universum. We begrijpen dat dit nogal gek klinkt. Zeker wanneer je in de wereld om je heen kijkt. Het universum werkt in een geheel voorspelbare manier. Het werkt aan de hand van de wet van aantrekkingskracht. Alles dat gebeurt, gebeurt volgens de wet van aantrekkingskracht. Geen uitzonderingen.

Waar je focus ook ligt, positief of negatief, je krijg waar je je op focust. Je stuurt namelijk een trilling uit waar het universum op reageert. Dit is de wet van aantrekkingskracht in actie.

Wanneer je eenmaal deze wet begrijpt en er gebruik van maakt, dan kun je creŽren wat je wilt. Focus op de positieve aspecten in je leven.

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards
Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen