Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Spirit Messages Daily Guidance Laat los

Laat los

Zodra je de uitkomst loslaat, dan kun je alle emotionele beperkingen loslaten die je in het verleden op de plek gehouden hebben. Vertrouw in het hogere goed en de begeleiding van Spirit. We hebben enkel onze beste intenties voor je en zullen er alles aan doen om je te beschermen.
Laat los

Spirit Messages Daily Guidance orakelkaarten kopen?

Spirit Messages Daily Guidance orakelkaarten
Spirit Messages Daily Guidance orakelkaarten

De Spirit Messages Daily Guidance Orakeldek met handboekje en 50 prachtig ontworpen kaarten is gemaakt door John Holland om begeleiding, comfort en Goddelijke steun te geven van je geliefden, familie, voorouders, vrienden, beleiders en helpers in de Geestenwereld. Deze kaarten helpen je ook om een groter bewustzijn te krijgen en om je te herinneren dat je nooit alleen bent.

Deze buitengewone kaarten geven je inzicht en opheldering over de belangrijkste beslissingen in je leven, of om je te bevestigen dat je de juiste beslissingen gemaakt hebt. De Geestenwereld communiceert via deze kaarten met begeleiding en richting in de vorm van zelfliefde, openstelling, relaties, vertrouwen en meer. Het werken met deze kaarten zal zorgen voor een sterker intuïtief vermogen en een liefdevolle, prachtige band tussen jou en de Geestenwereld.

Spirit Messages Daily Guidance orakelkaarten kopen