Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Spirit Messages Daily Guidance Vind je innerlijke rust

Vind je innerlijke rust

De buitenwereld is een reflectie en een manifestatie van wat er momenteel in je gebeurt. Wanneer de buitenwereld zo hectisch en stressvol is dat je onrust je te veel wordt, dan is het een ideaal moment om te stoppen en jezelf af te vragen: Wanneer was de laatste keer dat ik stilgestaan heb bij waar ik mee bezig ben?
Vind je innerlijke rust

Spirit Messages Daily Guidance orakelkaarten kopen?

Spirit Messages Daily Guidance orakelkaarten
Spirit Messages Daily Guidance orakelkaarten

De Spirit Messages Daily Guidance Orakeldek met handboekje en 50 prachtig ontworpen kaarten is gemaakt door John Holland om begeleiding, comfort en Goddelijke steun te geven van je geliefden, familie, voorouders, vrienden, beleiders en helpers in de Geestenwereld. Deze kaarten helpen je ook om een groter bewustzijn te krijgen en om je te herinneren dat je nooit alleen bent.

Deze buitengewone kaarten geven je inzicht en opheldering over de belangrijkste beslissingen in je leven, of om je te bevestigen dat je de juiste beslissingen gemaakt hebt. De Geestenwereld communiceert via deze kaarten met begeleiding en richting in de vorm van zelfliefde, openstelling, relaties, vertrouwen en meer. Het werken met deze kaarten zal zorgen voor een sterker intuïtief vermogen en een liefdevolle, prachtige band tussen jou en de Geestenwereld.

Spirit Messages Daily Guidance orakelkaarten kopen