Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Spirit Messages Daily Guidance Inspireer passie

Inspireer passie

Een leven zonder passie kan saai zijn, een onge´nspireerd wit doek dat langzaamaan de ziel leegzuigt. Nu is de tijd om de passie in je leven opnieuw aan te wakkeren. Dit is een kans om nieuwe doelen te stellen die je opnieuw zullen laten verbinden met alles dat heilig is.
Inspireer passie

Spirit Messages Daily Guidance orakelkaarten kopen?

Spirit Messages Daily Guidance orakelkaarten
Spirit Messages Daily Guidance orakelkaarten

De Spirit Messages Daily Guidance Orakeldek met handboekje en 50 prachtig ontworpen kaarten is gemaakt door John Holland om begeleiding, comfort en Goddelijke steun te geven van je geliefden, familie, voorouders, vrienden, beleiders en helpers in de Geestenwereld. Deze kaarten helpen je ook om een groter bewustzijn te krijgen en om je te herinneren dat je nooit alleen bent.

Deze buitengewone kaarten geven je inzicht en opheldering over de belangrijkste beslissingen in je leven, of om je te bevestigen dat je de juiste beslissingen gemaakt hebt. De Geestenwereld communiceert via deze kaarten met begeleiding en richting in de vorm van zelfliefde, openstelling, relaties, vertrouwen en meer. Het werken met deze kaarten zal zorgen voor een sterker intuïtief vermogen en een liefdevolle, prachtige band tussen jou en de Geestenwereld.

Spirit Messages Daily Guidance orakelkaarten kopen