Wijsheid

Wijsheid
Fairy 1

Alles wat ik echt nodig heb is in mij!

Beschrijving

De beker der wijsheid wordt je aangeboden. Luister naar de toevalligheden, tekens en gelijktijdigheden om je heen; kijk uit naar berichten van je engelen en begeleiders. Verlichting groeit op mysterieuze wijze in je zonder dat je daar bewust van bent. Sta de aarde toe haar wijsheid in jou te vullen.

Je ziel wilt dat je weet: Je wijsheid is niet alleen gekomen vanuit je gelukkige, zorgeloze momenten. Het komt ook van je fouten, dromen die niet verwezelijkd zijn en mogelijk 'verkeerde' beslissingen in het leven.

Koester iedere ervaring, want het zijn ervaringen die bijgedragen hebben aan de ontwikkeling van je wijsheid, medeleven en begrip. Weet ook dat er aangeboren wijsheid in je zit. Het is slechts een kwestie van bewust zijn en bij jezelf naar binnen reiken om het te kunnen aanspreken. Soms kun je zo gefocust zijn op de toekomst of wat er buiten je zit dat je vergeet dat er ook directe wijsheid voor je toegankelijk is.

Wat vind jij van 'Wijsheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen