Eenvoud

Eenvoud
Fairy 1

Diepgaande sereniteit is zich aan het uitbreiden in mijn leven!

Beschrijving

Doe wat er echt toe doet; en laat de rest los om rust, acceptatie en stilte te vinden. Ruim interne en externe rommel op.

Je ziel wilt dat je weet: Een van de snelste manieren om af te stemmen op de rustige trillingen van de Schepper is door eenvoud. Een druk leven en de ophoping van meer dan je nodig hebt geeft ruis; het kan dan lastig zijn om de stem van God te horen wanneer er intere chaos in je leven is. Geef jezelf tijd om te rusten en te verjongen. Ruim je woning op, de bestanden op je computer en de lades van je werkplaats. Zelfs een kleine opruiming kan een enorm verschil maken. Creëer een gevoel van eenvoud en erken rust.

Wat vind jij van 'Eenvoud'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen