Verwezenlijking

Verwezenlijking
Fairy 1

Vreugde wemelt in alle gebieden van mijn leven.

Beschrijving

Een diep gevoel van voldoening en emotionele tevredenheid zal onderdeel van je leven gaan uitmaken. Je zal snel kansen en rijkdom tegemoet komen. Geef eer aan je succes en geniet van de resultaten van je harde werk.

Je ziel wilt dat je weet: Verwezenlijking komt van het voltooien van je inspanningen. Je hebt de zaadjes geplant, gevoed en ervoor gezorgd. Nu is het tijd om te oogsten. Als je beschikt over kwaliteiten als perfectionisme, dan is het vaak moeilijk om ware verwezenlijking te ervaren. Als je te zelf-kritisch bent, dan is het lastig om voldoening te ervaren.
Dus onthoud dit: Wie je bent is goed genoeg. Het geheim van verwezenlijking is het uitoefenen van positieve gedachten, want deze gedachten verbinden je met je ziel. Met een vreugdevolle houding kunnen je verlangens verwezenlijkt worden.

Wat vind jij van 'Verwezenlijking'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen