Vrede

Vrede
Fairy 1

Ik haal diep adem, wetende dat alles goed is in mijn Universum.

Beschrijving

Haal adem, en adem opnieuw, diep en vaak. Alles gaat zoals het moet gaan, soepel en moeiteloos. Alles is in perfecte harmonie.

Je ziel wilt dat je weet: Ware vrede is niet statisch en saai; het zit vol liefelijkheid, enthousiasme en levendigheid. Innerlijke rust is het besef dat alles zich ontvouwt volgens Goddelijke ordening. Sereniteit is niet iets dat je moet bereiken, waar je voor moet werken of waar je naar zoekt. Het leeft al in je. Om dit te ervaren zul je je leven moeten versimpelen, tijd moeten besteden in de natuur en je zal moeten luisteren naar de boodschappen van je ziel. Vrede overstijgt angst en de illusie van afzonderlijk zijn. Het verbindt je met jezelf.

Wat vind jij van 'Vrede'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen