Moed

Moed
Fairy 1

Ik leef het leven hartstochtelijk en moedig!

Beschrijving

Gooi je schouders los, stap vooruit en neem een risico! Wees bereid om kritisch te zijn naar jezelf. Honoreer je eigen waarheid. Spreek voor jezelf. Wees onberispelijk in al je daden.

Je ziel wilt dat je weet: Je hebt de stralende ziel van een krijger in het licht. Dit is niet de tijd om terughoudend te zijn. Sta jezelf geen beperkingen toe door je eigen geloofsovertuigingen. Dit is de tijd om actie te ondernemen, met passie en verrukking. Moedig zijn betekent niet dat je niet bang bent; onbevreesd zijn betekent precies dat. Erken dat je bang bent en onderneem desondanks toch actie! Ga je angsten aan en ga over je grenzen of gelimiteerde percepties die je jezelf hebt opgedragen heen. Je bent een lichtdrager voor anderen: Door jouw voorbeeld vinden mensen hun waarheid en leven zij deze waarheid.

Wat vind jij van 'Moed'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen