Onberispelijkheid

Onberispelijkheid
Fairy 1

Ik ben onberispelijk in mijn gedachte, woord en daad!

Beschrijving

Het is nu tijd om onberispelijk te zijn in je verantwoordelijkheden, relaties en thuisomgeving. Verzamel je discipline en integriteit en draag het bij je alsof het een heilige mantel is. Wat het je ook kost, onderhoud je macht, intentie en focus. Let op de details.

Je ziel wilt dat je weet: Dit is niet de tijd om lusteloos of grillig te zijn. Het is tijd voor discipline, focus, oprechtheid, en zekerheid. Scherp je vaardigheden aan, spreek niet onnodig en besteed veel aandacht aan details. Wees op de hoogte van wat er gedaan moet worden; doe het effectief, snel en vanuit het hart. Je zal de vruchten plukken door dit juist nu te doen.

Wat vind jij van 'Onberispelijkheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen