Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Soul Coaching Orakel Transformatie

Transformatie

Transformatie
Ik voel me vrolijk en veilig bij de veranderingen die om me heen gebeuren.

Er komen positieve veranderingen voor je aan. Oude patronen, overtuigingen en ideeŽn vallen weg en zullen vervangen worden voor levenskracht en nieuwe wegen. Je zult de wereld snel door andere ogen gaan zien.

Je ziel wilt dat je weet: Als de Phoenix die majestueus uit de as stijgt, staat er een grote verandering voor de deur in je leven. Je staat aan het begin, in het midden of aan het einde van een enorme transforamtie in je leven. Probeer je niet vast te klampen aan oude patronen en begrensde manieren van denken. Ook al lijkt het of je je momenteel in troebel water bevindt, het water zal snel weer helder zijn. Het is allemaal voor je eigen bestwil!

Soul Coaching orakel kopen?

Soul Coaching orakel
Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen