Communicatie

Communicatie
Fairy 1

Ik communiceer vanuit mijn hart, en liefde omringt en beschermt me.

Beschrijving

Communiceer vanuit je hart, en spreek jouw waarheid zonder aarzeling. Wees bereid om voor de menigte te staan en vanuit je hart te spreken. Dit is niet het moment om verlegen of aarzelend te zijn. Je bent een leraar van nature.

Je ziel wilt dat je weet: Bescheidenheid is af en toe goed, maar soms is het eerder angst dan bescheidenheid dat ons ervan weerhoudt om uit te reiken. Communicatie herstelt vertrouwen en stelt je in staat om duidelijkheid te geven over je ideeën, je situatie en je gevoelens. Dingen delen kan helend werken. Het is nu de tijd om risico te nemen en de moed te verzamelen om met duidelijkheid te spreken. Deel het ongesprokene dat zwaar op je hart ligt. Ook al ben je bang, wees niet bang om afgewezen of onberepen te worden. Transformatie en heling wachten op je wanneer je dit doet.

Wat vind jij van 'Communicatie'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen