Mededogen

Mededogen
Fairy 1

De vibratie van mededogen schijnt door iedere lichaamscel van mij!

Beschrijving

Je bent een sterk mededogend wezen. Laat het licht van je welwillendheid de wereld inschijnen. Accepteer de zorg die het Universum voor je heeft. Je bent enorm geliefd.

Je ziel wilt dat je weet: Ware mededogen begint bij jezelf. Accepteer jezelf op een liefdevolle en onvoorwaardelijke manier, precies zoals je bent. Het is niet nodig om perfect te zijn en er is niemand die je tevreden hoeft te stellen, behalve je Hogere Zelf. Hoe meer oordeel en negatieve overtuigingen je over jezelf los kunt laten, des te meer mededogen je zal hebben voor anderen. Het is tijd om schuldgevoel en schaamte los te laten. Ze leveren je nu niets meer op. Vergeef jezelf en anderen. Iedere keer wanneer je een negatieve gedachte over jezelf opmerkt, vervang het dan direct met een positieve gedachte.

Wat vind jij van 'Mededogen'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen