Liefelijkheid

Liefelijkheid
Fairy 1

Met liefde accepteer ik de oneindige liefde van het Universum!

Beschrijving

Wees liefelijk en begripvol naar jezelf. Engelen, begeleiders en spirituele beschermers waken over je en koesteren je. Eer de realiteit van anderen vanuit liefde.

Je ziel wilt dat je weet: Er is een spirituele nobelheid die samengaat met ware liefelijkheid. Ook al ben je ervan overtuigd dat jouw mening absoluut waar is, soms is het wijs om je punt niet door te drukken. Laat het los, zo belangrijk is het niet. Het Universum kent de waarheid van de situatie, ook al weten anderen dat niet. Er zijn momenten van eerlijkheid, maar niet deze. Luister naar de waarheid van anderen zonder je eigen mening het te laten overschaduwen. Spreek vanuit liefde, vriendelijkheid en diplomatie. Wees vriendelijk naar jezelf en koester je pad.

Wat vind jij van 'Liefelijkheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen