Liefde

Liefde
Fairy 1

Ik ben geweldig! Ik ontvang en geef liefde nu en altijd!

Beschrijving

Open je hart om te ontvangen. Liefde komt naar je toe. Je wordt meer gekoesterd dan je ooit denkt te kunnen weten. Het is een dag voor vreugde: Je bent een heilig kanaal waar oneindig veel liefde doorheen stroomt.

Je ziel wilt dat je weet: Er is niets dat je hoeft te doen om deze liefde te verdienen; wie je bent is genoeg. Laat het naar je toe stromen, want er wordt van je gehouden voor wie je bent. Al je levenservaring is deel van een spirituele groei naar de realisatie dat we allemaal bestaan uit liefde. God is liefde en jij ook. Wat romantische liefde betreft, alles is in heling (of is al geheeld). Je geliefden zijn bij je, dus sta open. Je engelen, begeleiders, beschermers en geestverwanten houden van je en koesteren je. Nu en voor altijd.

Wat vind jij van 'Liefde'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen