Overgave

Overgave
Fairy 1

Alles is goed. Ik geef mij over aan mijn innerlijke gids.

Beschrijving

Laat los en laat het universum met de dingen omgaan. Alles is goed. Je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Laat negatieve gedachten over jezelf los, je wordt gesteund.

Je ziel wilt dat je weet: Loslaten heelt de behoefte om in controle te willen zijn, de stress van onvervulde verwachtingen, de angst om te eisen hoe de dingen moeten gaan en de spanning om anderen op bepaalde manier te willen laten handelen. Deze dingen leiden constant tot teleurstellingen en ongelukkigheid. Hoewel er een tijd is om vast te houden alsof je leven er van afhangt, er is ook een tijd van loslaten. Dit is zo'n tijd. Vergeet niet dat je je niet overgeeft aan een kracht buiten jezelf; je geeft je over aan je ziel. Door je grip los te laten sta je de manifestatiekrachten van het universum toe om door je heen te gaan. Je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Hulp is om je heen, open je hart en laat het binnen.

Wat vind jij van 'Overgave'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen