Beginnen

Beginnen
Fairy 1

Ik koester alle cyclussen in mijn leven.

Beschrijving

Een nieuwe cyclus begint in je leven. Begin met een schone lei; het is nu tijd om het oude los te laten en opnieuw te beginnen.

Je ziel wilt dat je weet: Het leven verloopt in cyclussen. In de seizoenen van de wereld sterven de planten in de herfst zodat er nieuw leven kan beginnen in de lente. Dit is de universele dans van leven en dood. Er is een tijd van eindigen en beginnen, en dit is de sluiting van de ene cyclus en het begin van een andere. Hoewel het vaak moeilijk is om vertrouwde routines, situaties en relaties los te laten wanneer ze je niets meer opleveren, je ziel vraagt je om niet vast te houden aan het oude maar om de zeilen uit te zetten voor nieuwe wateren. Ga je angsten aan en sta jezelf toe om nieuwe wegen aan te breken. Je ziel is aan jouw zijde, en prachtige kansen zullen in je leven geroepen worden. Eenheid gebeurt wanneer je 'ja' kan zeggen tegen zowel einden als beginnen.

Wat vind jij van 'Beginnen'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen