Vreugde

Vreugde
Fairy 1

Vreugde en extase stromen wild en vrij door me heen.

Beschrijving

Vier feest en heb plezier! Omarm het leven, jezelf en anderen. Zeg ja! Stijg naar de wolken en laat je twijfels oplossen. Alles is goed.

Je ziel wilt dat je weet: Het is simpel: Je levensdoel is vreugde ervaren! Dat is het enige dat van je gevraagd wordt als ziel. Wat je omstandigheden ook zijn, er is altijd wel iets dat je vreugde geeft. En waar je je aandacht aan besteedt zal groeien. Wanneer je je op de gebieden in je leven focust die je vreugde geven dan zullen deze bloeien. Één van de snelste wegen naar geluk is door delen en geven. Dus open je hart en deel je liefde. Geluk verspreidt zich als wildvuur en kan de wereld helpen te helen. Dans en zing in overgave. Vreugde is jouw spirituele geboorterecht.

Wat vind jij van 'Vreugde'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen