Essentie

Essentie
Fairy 1

In mijn essentie ben ik vreugde!

Beschrijving

Vind je essentie. Vereenvoudig en denk na in de Zen-tuin van je geest. Ontdek de stilte in het centrum van de cycloon; doe wat belangrijk is en laat de rest los.

Je ziel wilt dat je weet: Schraap alles weg dat je niet werkelijk bent en laat je essentie schijnen. Als je ooit eens ergens een geslepen kristal hebt zien hangen in de zon dan herinner je je misschien de kleine regenbogen die het afgeeft. Toch komen ze allemaal van dezelfde bron. Je hebt verschillende onderdelen waaruit je identiteit bestaat, maar toch bevindt zich onder al deze lagen je spirituele kern. Neem je tijd om te achterhalen wat je bron is en leef je leven vanuit je kern. Als iets je geen plezier geeft, doe het dan niet, of vind een manier om het meer plezierrijk te maken. Probeer je persoonlijke macht niet te vergroten zonder eerst de wijsheid van je ziel gevonden en begrepen te hebben.

Wat vind jij van 'Essentie '? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen