Acceptatie

Acceptatie
Fairy 1

Ik accepteer, koester en hou van mijzelf zoals ik ben.

Beschrijving

Acceptatie staat voor kracht. Accepteer je licht! Omhels alle delen van jezelf! Sta jezelf toe om de geschenken van het universum te ontvangen. Je bent deze zegeningen, en nog veel meer, waardig.

Je ziel wilt dat je weet: Het is soms lastig om jezelf volledig te accepteren zoals je bent. Maar toch, wanneer je dit niet doet dan ontken je het Goddelijke deel in jezelf...je Ziel. Iedere ervaring die je ooit hebt gehad, zelfs de ervaringen waarvan je dacht dat ze niet goed waren, hebben bijgedragen aan je spirituele ontwikkeling. Er zijn geen verkeerde ervaringen. Alles dat je in je leven bent overkomen is onderdeel van het Goddelijke plan voor jouw spirituele ontwikkeling als een Ziel. Als je jezelf zo kon zien als degenen in de spirituele wereld, dan zou je weten hoe bijzonder en wonderbaarlijk je bent. Naarmate je jezelf meer accepteert, zul je anderen helpen zichzelf lief te hebben en in vrede te zijn met zichzelf. Hoe meer je jezelf accepteert, hoe meer voldoening je zal ervaren.

Wat vind jij van 'Acceptatie'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen